Stick Mixer Ultimate Power

We hebben onze nieuwste staafmixer ‘Ultimate Power’ gedoopt en dat is niet zonder reden. Het RVS design, de rubberen afwerking en de 25 centimeter(!) lange staafmixervoet geven deze mixer een robuuste uitstraling, en met een vermogen van maar liefst 1000 Watt is hij veruit de krachtigste staafmixer in de markt.

Mix, hak en crush alles!

Met zijn afneembare, XL (25 cm) staafmixervoet met vier-blads mes kun je alles mixen, hakken, mengen en crushen. Zelfs ijs crushen is geen enkel probleem!                                                        

Stick Mixer Ultimate Power 

Makkelijk te gebruiken

Ondanks zijn vermogen en formaat ligt hij, dankzij zijn luxueuze, soft-touch afwerking, lekker in de hand. De snelheidsregelaar met stijlvolle blauwe lichtring maken het design helemaal af.

Voor dagelijks gebruik

Ideaal voor dagelijks gebruik in de keuken. Gebruik hem om je huisgemaakte soep af te maken of in een mengbeker voor een lekkere, gezonde smoothie. Je kunt geen dag meer zonder!

XL maatbeker

De Ultimate Power wordt geleverd met een XL maatbeker van maar liefst 800 ml. Deze maatbeker is voorzien van een deksel met antislipfunctie - ideaal tijdens en ná gebruik.

 

 

Stuur per email

Deel deze pagina over de mail.

Vul je e-mailadres in

Let op: je hebt niet alles goed ingevuld. Vul het veld Aan en Van in en probeer opnieuw.

Sluiten